keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Keskiviikko

Puolessa välissä viikkoa eletään, ja hyvillä fiiliksillä mennään. Nimittäin huomenna on kevään viimeinen tentti, ja sitten alkais semmoinen mukava asia kuin KESÄLOMA :) Okei, käyn myös töissä, että mistään pelkästä lorvailukesästä ei ole kyse, mutta palkallista lomaakin onneksi löytyy.

Asiasta tärkeämpiin, nimittäin ruokaan. Tein aika ihanan raikasta ja kevyttä kanarisottoa. 



Tässä risoton ohje noin niinkuin suurinpiirtein.

Risottoriisiä 2dl
Maustamatonta broileria n.300g
2 Porkkanaa
Puolikas paprika
Sipuli
Herneitä n.1dl
Kasvisliemikuutio
Voita
Parmesan-juustoa
Vettä
Mausteita maun mukaan, itse laitoin paprikaa, timjamia, mustapippuria ja tuoretta basilikaa.

Tärkeintä risoton onnistumisen kannalta on, että kuullottaa riisiä runsaassa voissa ennenkuin lisää joukkoon sipulin ja muut kasvikset. Vesi kannataa lisätä pikkuhiljaa, ei kaikkea kerralla heti. Broilerin paistoin eri pannulla ja heitin lopuksi sekaan, samalla herneiden ja parmesanjuuston kanssa.

Lupasin kertoa että toimiko se Redkenin värinkirkastaja oikeasti, ja nyt testattuani sitä huomasin kyllä jonkinlaista muutosta kuontalossa. Tosin fakta on, että kohta pitää ihan oikeasti tehdä hiuksille jotakin... Mutta mitä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois