keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Se on kesä

Eilen karkasin ulos nauttimaan kuumasta päivästä, pakkasin mukaan lounasta, kameran ja arskat. Mun oli tosiaan tarkoitus lukea kunnolla tämänpäiväiseen tenttiin ja viimeistellä yksi toinen artikkeli, mutta pyhpah- silloin kun Suomen luonto tarjoaa parastaan ja lämpömittari lähentelee 25-astetta, ei voi jäädä sisälle!


Kävelin päättäväisesti Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan ihastelemaan kukkia ja syömään tonnikalaleivän ja miniluumutomaatteja, vitsit oon ihan koukussa tomaatteihin, nam!


Ekaa kertaa shortsit jalassa, se on kesä! Vaikkakin oli välillä kauhean alaston olo paljaista kintuista, kestää taas pienen ajan että tottuu kulkemaan "puolialasti" julkisesti :)


Mun ekat Vansit, ja oon kyllä tykänny. Söpöt ja yllättävän hyvät jalassakin jopa ilman sukkia. Reppukin pääsi taas käyttöön, kun muistin sen olemassaolon tuolta laukkuarkun kätköistä.


Siinähän se päivä hujahtikin, illalla otin itseäni niskasta kiinni ja luin jopa TUNNIN siihen tenttiin, motivaatio huipussaan näin kesän nurkalla. Mutta nyt mä voisin ihan tosissaan toivotella ihanaa lämmintä kesätorstaita!

1 kommentti:

  1. Ja voinko tietää resepti tonnikalaleipiä? Ne näyttävät kovin herkullista!

    VastaaPoista

Kysy pois