lauantai 31. elokuuta 2013

Blogikuolema

Moi,

Tässä meni nyt ihan liian kauan aikaa, ei ollut tarkoitus pitää ihan näin pitkää taukoa bloggailusta. Jostain syystä inspistä ei vaan löytynyt, ei huvittanut suoraan sanottuna lukea mitään blogeja ja kyllästytti. Lopulta kynnys tulla huikkaamaan tänne yhtään mitään nousi ja nousi ja lopulta mua alkoi vaan ahdistamaan, mutta nyt tänä aamuna sängyssä maatessani sain inspiraation kuvata mun ikkunalaudalla nyhjöttävää maatuskaani ja tulla samalla kertomaan että kaikki hyvin, pieni välikesä-kuolema ainoastaan tapahtunut :)


Joku random räpsy kesältä, viimeaikoina on tullut pidettyä taukoa vähän kuvailustakin...


Maatuskat saa mut aina hyvälle tuulelle, edelleen koukuttaisi ottaa se maatuska-tatska selkään. Jostain kun saisi rahat kasaan niin varmasti tekisin sen.


Mutta, ei mulla nyt tähän hätään olekkaan muuta sanottavaa, katsotaan miten mun innostus tässä syksyn kuluessa jatkuu, en aio ottaa mitään stressiä. Toivottavasti teillä on ollut ihana kesä ja kaikki on hyvin.

See you later!

3 kommenttia:

 1. Hei! Olin jo ihan varma että nyt sinäkin olet lopettanut, kuten monetmonet muutkin..
  Kovasti olen odotellut myös Magdaleenaa blogin puolelle, mutta turhaa taitaa olla odotus?
  Ihana syksyä ja toivottavasti inspiksesi palaisi :) Täällä odotellaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi, Kiva kuulla että siellä ollaan odoteltu :) Magdaleenan blogi taitaa olla kuopattu, ellen nyt ihan väärin ole ymmärtänyt, mutta eihän sitä ikinä tiedä koska ihmiset taas innostuu ja muuttaa mielensä. Tätä blogien lopettamista on ollut kyllä ilmassa, ehkäpä pieni blogi-ähky tullut monelle...

   Poista
 2. Comeback yea! Ehdin jo kaivata tätä väriläiskää vaikka muuten yhteilläänkin. Oot ihan maatuska!

  VastaaPoista

Kysy pois