Kun laitetaan yhteen monta sushi-rakastajaa, niin sen seurauksena syntyy yleensä läjäpäin itsetehtyjä herkullisia rullia (ja monta täyttä vatsaa)!
Illan emäntä & isäntä |
Tässä on vain osa koko komeudesta. Makit on kaikista helpoin tehdä, ja niiden onnistuminen on melkein itsestäänselvyys. Me käytettiin lohta, kurkkua, avokadoa, tonnikalaa, seesaminsiemeniä, tuorejuustoa ja ruohosipulituorejuustoa täytteinä. Sushin tekemisessä on hienoa huomata että joka kerralla siinä tulee paremmaksi! Rullista oppii tekemään tiiviimpiä, ja riisinkin keittäminen ja maustaminen helpottuu.
Mä aiheutin pientä hämmennystä Alkon tädille, kun halusin ehdottomasti ruokajuomaksi punaviiniä. Kyllä, valkoviini olisi ollut helppo nakki, mutta minä satun pitämään punaviinin mausta enemmän. Todella avulias ja ystävällinen myyjä kuitenkin auttoi minua, ja löysi viinin joka ei ole liian raskas ja peitä liikaa voimakkaita makuja.
Nami. |
Tässä yksi tyytyväinen lomailija. Väliäkö sillä, että ulkona on kylmempi kuin keväällä. Loma on ain loma!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kysy pois