sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannustunnelmat

Juhannus yllätti ihanalla auringonpaisteisella säällä. Juhannuspäivänä saatiin kuitenkin perinteisempi keskikesän säätila, sadetta ja harmaita pilviä. Onneksi perjantain mahtava sää kompensoi ja tunnelma pysyi korkealla myös lauantaina. 

Tässä minun juhannustunnelmia.

huivipää

Cava

Pihlajasaaren kallioita kuvitti rakkaudentunnustukset


Pihlajasaari on uskomattoman kaunis ja erilainen paikka Helsingissä. Sinne kannattaa lähteä jos haluaa pakoon hälyä, ja lähelle luontoa. Tuli myös vahvasti sellainen olo, että olisi oikeasti vähän kauempana Helsingin keskustasta kuin vain 15 minuutin lauttamatkan päässä...

Auringonlaskua


Mun muuten niin tunnelmallisessa auringonlaskukuvassa tönöttää joku pariskunta pilaamassa maisemaa. Ei anneta sen häiritä, ehkä heillä oli meneillään joku romanttinen keskustelu.


Tosiaan lauantaina oltiinkin sitten sisätiloissa. Grillailtiin ja syötiin vatsamme niin täyteen että allekirjoittaneen täytyi avata farkuista nappi. Tämä on tosi. 

Täydellä vatsalla olikin sitten mukava mennä saunaan lepäilemään, ja sulattelemaan ruokia.

Maissia, halloumia, uusia perunoita, parsaa & kanaa

Saatiin myös mansikkakakkua, jonka oli tehnyt poikaystäväni ihana sisko. Hyvältä maistui!Myöhemmin pelailtiin Monopolia... Onko joku teistä muuten ikinä pelannut Monopolia loppuun asti? Meidän peli kesti reilusti toista tuntia, ja lopulta heikkohermoisemmat luovuttivat.


Mutta siinäpä mun juhannustunnelmat. Helsinkijuhannus ei ollut yhtään hullumpi, ja sisältyihän siihenkin perinteitä; saunomista, juhannuskokko & grillailua. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois