sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Seven days

Voi että, aika menee nopeammin kuin tajuaakaan. Nimittäin viikon päästä, tähän aikaan allekirjoittanut on Barcelonassa! 

Rakastuin Barcelonaan vuonna 2009, kun olin reilaamassa ympäri Eurooppaa kahden kaverini kanssa. Vietimme Barcelonassa muistaakseni neljä päivää, ja siitä muodostui aivan ehdoton lemppari kaupunki. Se että samasta kaupungista löytyy sekä ranta että kaupunkielämä,(sisältäen törkeen siistit shoppailukohteet, tarvitseeko edes mainita) + mahtavia vanhoja kirkkoja ja muita historiallisia kohteita muodostaa täydellisen lomakohteen! Eipä ole ruokakulttuurissakaan valittamista, sangria, tapakset, paella....

Olen yrittänyt olla ostamatta koko kaupunkia tyhjäksi kaikista mahdollisista rantakledjuista, tietäen että on se vaan niin paljon kivempaa shoppailla paikan päällä huokeammilla hinnoilla. Muutamia pakollisia ostoksia on kuitenkin täytynyt tehdä, joten tässäpä ne.

Löysin juuri oikeanvärisen hatun yllättäen Stadiumista, ja printtimekko on h&m. Herkulliset Mavalan kynsilakat lähtee ehdottomasti mukaan, ja pakollisena meikäläisen vaalealle iholle on aurinkosuojat. Ostin myös hiuksille Bonacuren aurinkosuoja shampoon. Yksi paikka mitä EI kannata missata Barcelonassa, on Ramblan varrella oleva "kauppahalli/tori", josta voi ostaa eurolla ihania hedelmäsmoothieita ja mehuja. Noilla voisi elää!


 Ostin reissusandaaleiksi nämä Eccon Flash nimiset nahkasandaalit. Olen tykästynyt nyt hiljattain tuohon "vanhan nahan" väriin. Näillä jaksaa kävellä pitkin Barcelonan katuja takuuvarmasti.


Kuvat Pinterest

Sitten vain odottelemaan, toivottavasti teilläkin on ihania lomasuunnitelmia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois