torstai 11. lokakuuta 2012

Lämpöä

God Morgon!
Mulla on ollut viime aikoina hiukset vähän turhan usein kietaistuna hätänutturalle, tiedättekös miksi? No on päässyt vähän venähtämään viimeisestä kampaajakäynnistä. Onneksi siihen tulee tänään muutos, kun mun hovikampaajani tulee saksiensa ja väriensä kanssa meille ja loihtii vähän raikastusta tähän päähän. Ei mitään radikaalia tiedossa, vähän raitoja ja kerroksia vaan.


Tässä eilisen neule-asua, oli paksut sukkahousut, villapusero ja kaulahuivi. Sen verran kylmä siellä alkaa jo olemaan, että aamulla on ihana kietoutua lämpöisiin vaatteisiin. Toinen asia mille nyt ei voi mitään on se, että nämä asukuvat on ihan mielettömän kökköjä, pahoittelen. Olisipa jokaisella oma hovikuvaaja, joka jaksaisi ottaa niitä kuvia ilman kyllästymistä. 

Oon taas innostunut noista smoothieista, (voisko smoothie sanalle muuten löytyä joku suomalainen vastike? kamala sanahirviö. Pirtelö ei ole hyvä) Koomista juoda aamulla tuollaisesta tuopista, mutta se nyt sattuu olemaan meidän isoin lasi. 


Mulla on nyt muuten sellainen loppuvuoden mittainen säästöbudjetilla eläminen käynnissä, on tullut nimittäin tehtyä vähän liikaa töitä ja jouduin perumaan loppuvuoden opintotuet. Samalla tulee tsempattua ton vaatekaapin uusiokäyttämisellä, eikä tule hankittua uutta. Menee varmaan aikamoiseksi hampaiden kiristelyksi, mutta ei auta. Jouduin siis vasten tahtoani shoppailukieltoon. Kirppiksiä en tähän kieltoon kuitenkaan laita, sieltä kun voi löytää halvalla vaikka mitä kivaa. :)

Nyt tää tyttö lähtee lukemaan ruotsin tenttiin, jättekivaa! Hejdå!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois