torstai 17. toukokuuta 2012

Tukholma tyttöjen kanssa

Heippatirallaa!


Arjen katkaisu Tukholman risteilyn muodossa teki hyvää niin naurulihaksille kuin henkiselle hyvinvoinnille. Kaikista siisteintä oli päästä haistelemaan Tukholman tuulia ja tietysti retki TopShoppiin oli myös odotettu. 

Muutama kuva TopShopista...Olisin voinu ostaa vaaaikka mitä, mutta lopulta "tyydyin" vain mintunvihreisiin korkevyötäröisiin farkkuihin, jotka oli niin ihanat että olisin halunnut nukkua ne jalassa.

Farkkushortseja
 Tehtiin aika tyypillinen reissu; käveltiin paljon, shoppailtiin ja käytiin syömässä Il Giordino:ssa herkulliset pasta-annokset kun nälkä alkoi kurnimaan.

Lohta & Avokadoa 

 Tässä mun leikkisä matkaseurani, Anna & Caroliina. Annan blogiin pääset tästä: http://magdaleenanmatkassa.blogspot.com/


Vanhassa kaupungissa pyörittyämme löysimme tämän makeiskaupan, jossa karkit tehdään itse käsin asiakkaiden silmien edessä. Pussi ihania Polka karkkeja lähti mukaan :)
Loppupäivästä kun meidän kahvihampita alkoi kolottamaan, yritettiin löytää sopiva ja tarpeeksi idyllinen kahvila vanhasta kaupungista. Tehtävä osoittautua kuitenkin odotettua vaikeammaksi, ja lopulta päädyttiin Ihan Jees vaihtoehtoon, jossa tuli syötyä hieman kuivaa vadelmakakkua ja juotua latte. 


Illalla pidettiin ihan omat hyttibileet, ja syötiin karkkia! 


Ja oli meillä vähän muutakin kuin karkkia... :) Jostain kumman syystä me istuttiin mielummin hytissä, kuin laivan baareissa.Kannella oli kylmä!
Nyt on taas akut ladattu loppuviikkoon! Ei muuta kuin matsia jännittämään, apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois