torstai 24. toukokuuta 2012

Vapaapäivä

Lähdin vapaapäivän kunniaksi päämäärättömästi vaeltelemaan keskustan suuntaan. Silloin kun ei ole kiire minnekkään, on siistiä katsella ja poiketa kauppoihin hetken mielijohteesta. Suuntasin ensin Roballe päin, jossa kävin kirppari-kierroksella, uffilla ja fidalla. Pari kuvaa tuli napattua matkalta...


Taivas oli ihan mielettömän kaunis!


 Uffille oli tullut jälleen uusi valikoima, mitään ei kuitenkaan lähtenyt mukaan. Hauskoja inka tyylisiä laukkuja Iso-Roban alakerrassa roikkui useampaa sorttia, joten sinne hopihopi jos mieli tekee moisia.Kävin vielä Espan Marimekossa etsimässä ristiäislahjaa ystäviemme lapselle, ja ihastuin tähän reppuun! Toi olis aika mahtava kesäreppu.


Pyörähdys Kämp Galleriassa paljasti tulevan COS liikeen sijainnin. Kovaa vauhtia näytti työmiehet siellä remontoivan, nimittäin huhujen mukaan liikkeen pitäisi avautua HUOMENNA!


Kotiin kun pääsin niin tehtiin kaalisalaattia, halloumia ja piffit! Varhaiskaalisalaatti-ohjeen pöllin WTD Natan blogista, jonka hän oli kuulemma löytänyt alunperin Chicling Hannan blogista. Mahtavuutta tällaisten hyvien reseptien jakaminen ja löytäminen. 


Loppuviikolle löytyy vielä monta kivaa menoa, esim: illanviettoa hyvässä seurassa ja Maailma Kylässä festarit! Sinne kaikki aurinkoon siis viikonloppuna, nauttimaan maailman menoista, musiikista ja tunnelmista.

2 kommenttia:

  1. Toi inkkarikassi!!! Et ostanut?! Hullu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en. Jotenkin värit ei ihan täysin iskeny, niin jäi sinne roikkumaan! :P Hae pois!

      Poista

Kysy pois