maanantai 23. heinäkuuta 2012

Maalla on mukavaa part.1

Eilen kotiuduin neljän päivän mökkeilystä Keski-Suomen maisemista. Kuvia tuli napsittua sellainen reilu viisisataa, joten ajattelin että teenpä kaksi erillistä postausta :)

Ensimmäiset kaksi yötä oltiin Multialla, saaressa. 


Tätä kohti soudettiin, punaista tupaa ja saunaa. Saarella ei ole muita mökkejä tämän lisäksi, ainoat äänet jota siellä kuulimme olivat haukan poikasten kiljuminen ruoka-aikaan.


Sorsaperhe asusti ihan rannan tuntumassa.


Seuranani mulla oli mies ja kissa. Abu, eli Abdullah oli kova tyttö metsästämään, ja se säikäytti mut pahanpäiväisesti tuomalla näitä saalitaan myös mökkiin näytille. 

Oli nimittäin erittäin lähellä etten tallannut pientä hiirtä jalallani.


Abu
Mitäs muuta sitä oltais illalla tehty kuin grillailtu.Ja jälkkäriksi vaahtokarkkia, mun suurta kesäherkkua. Eikä haitannut yhtään vaikka ne aina vähän tuppas kärähtämäänkin...


Multialla oli samaan aikaan jonkinmoiset kyläjuhlat, ja käytiin lauantaina aamulla ihmettelemässä menoa paikan päällä. Aika perinteistä torimeininkiä siellä oli, mutta nämä suloiset pöllöt kiinnittivät erityisesti huomioni. Käsinpainettuja pöllötyynyjä, keittiöpyyhkeitä, pannunalusia yms. Jos olis ollut käteistä enemmän mukana niin toi tyyny olis varmasti lähtenyt messiin!


Design Palet
Tähän viimeiseksi vielä Suomea kauneimmillaan. Kyllä maalla on mukavaa! (ja kaunista!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois