sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Monta mukavaa ja kovanaama

Tässä on tullut pyörittyä siellä sun täällä muutama viime päivä, ja vietettyä rentoja kesäiltoja hyvässä seurassa.

Kamerakin on muistanut kulkea mukana, joten tässä tämän viikon fiiliskuvia.

Torstai-iltana tuli istuttua tokoinrannassa ja ihailtua kaunista iltaa.


Taivas oli kaunis ja ilma ihanan raikas sateen jäljiltä. Tämä oli se ilta kun kaikki muut olivat nähneet sateenkaaren, mutta meikäakka oli jo sisällä verhot tiukasti ikkunoiden eteen vedettyinä.


Perjantaina istuttiin iltaa meillä, ja nautittiin vähän juustoja ja viiniä.


Hunajameloonia nam!

Tänään suhattiin pyörillä ympäri Helsinkiä. Eka käytiin Arabian tehtaanmyymälässä, ostettiin laseja, pyyhkeitä ja uusi paistokasari Kovanaama. Sitten käytiin Jätkäsaaren Verkkokaupassa, ja sainpahan samalla vietyä juhannuksena rikki menneen puhelimeni dna kauppaan, ja puhelin lähti huoltoon. Katsotaan tuleeko takaisin vai onko se täysin kaput.

Poikaystäväni osti mulle nuo pyöräilyhanskat, kun valittelin että käsiin tulee kovettumia. Saapahan mut houkuteltua useammin pyöräilemään, kun on hyvät välineet ;)

Biker girl


Rakastan tuota Arabian tehtaanmyymälää. Siellä on ihana käydä vain hipelöimässä ja katselemassa kaikkia kauniita ja värikkäitä tuotteita. Sitäpaitsi on mahtavaa että samasta rakennuksesta löytyy Arabia, Iittala ja Finlayson. 


Vastahan mie viime viikol siivosin. Toi olis ollu meille niin hyvä tiskirätti, mutta jäi kuitenkin hankkimatta.


 Tässä Arabian hankinnat.

 
Ainiin, käytiinhän me Hakasalmen huvilassakin, katsastamassa uusin näyttely. Näyttelyn nimi on Made in Helsinki, ja siellä oli nimen mukaisesti Helsinkiläistä muotoilua vuosien varrelta.


Uusimpina tuotteina oli Minna Parikan kengät.
Paikan päällä sai tehdä itse omia postikortteja, jotka sai sitten jättää lippaaseen ja Helsingin kaupunki postittaa ne ilmaiseksi. Tämä oli siistiä! Äitille lähti kortti, toivottavasti menee perille vajavaisella osoitteella... Kyllä maistu ruoka kun kotiin päästiin. Naureskelin tossa juuri, että niin Suomalaista ruokaa kuin vain voi olla. Perunaa ja lihaa, okei lisäksi vähän salaattia.

Uudet perunat on vaan niiin hyviä <3 

Vaikka ne onkin kasvanut jo ihan isoiksi, pöh. Ne pienemmän maistuu makeammalle.


Huh, toivottavasti tässä ei ollut liikaa kuvia, arkisin on vaan niin vähän aikaa päivitellä tätä rakasta harrastusta, että väistämättä jää usein viikonloppuun.

Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois