torstai 30. elokuuta 2012

Paluu arkeen

Huhheijaa! Täällä on ollut vähän hiljaiseloa, johtuen kesäloman loppumisesta ja töihin paluusta. Arkirytmi on muuttunut sen verran paljon, ettei ole kauheasti riittänyt energiaa muuhun kuin urheiluun, töihin, syömiseen ja nukkumiseen. Mutta kyllä tää tästä, pikkuhiljaa tottuu taas johonki muuhunki ku "aikaan tehdä mitä vaan" :)

Pari ostosta on jäänyt esittelemättä, joten tässäpä ne.

Neule - h&m, Huivi - Esprit
 Tämä kukkaprinttinen paita vilahtikin jo aikaisemmassa postauksessa.. Se löytyi Tallinnan loppualennusmyynneistä erittäin huokeaan 7 euron hintaan.

Pusero - Pull & Bear
 Ja muutama vähän tummeman värikategorian huivi täydentämään syssyvaatteita.


Teinpä tossa alkuviikosta myös törkeen hyvä vuohenjuusto-salaatin. Kutsun tätä "voimasalaatiksi", siihen tulee peruskasvisten lisäksi hunajassa paahdettuja pähkinöitä & siemeniä, sopii erittäin hyvin vähän happaman vuohenjuuston kanssa! :) Kokeilkaa!


 Lupaan palailla taas pian! :) 
 Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Oooo, tota voisin totisesti toteutella piakkoin! Vuohenjuusto on ihan unohtunut viime aikojen aterioilta, jäänyt mozziksen varjoon (jota kokeilin pannulla paistaa ekaa kertaa viimeks, ja siitä syntyi hassu juustokastikemainen seos, joka kovettui ikään kuin paistetun kananmunan kaltaiseksi lätyksi! :P Maku parani vähän öljyä, suolaa ja pippuria lisäämällä, mutta aika miedon mauton mozzarella tuppaa olemaan.) En oo vielä Suomessa syönyt niin maukasta mozzista kuin Ranskan maalla. Herkullisiksi havaittuja merkkejä saa heitellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veera, nauroin tolle sun mozzarellan paistolle :D Oot kyllä välillä kokkailujen suhteen aikamoinen... Mutta kokeile tota vuohenjuuston paistamista, mutta pannun pitää olla ihan todella kuuma, jotta juusto pysyy kasassa ja niitä ei tarvitse kauaa paistaa per puoli!

      Poista

Kysy pois