sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viikon parhaat

Viikon herkullisin pasta-annos syntyi jääkaapin antimista. Pastavesi porisemaan ja samalla kastikkeen tekoon. Pannulle oliiviöljyä, tomaatti, puolikas sipuli, valkosipulia, ilmakuivattua kinkkua ja paprikaa. Lopuksi kun pasta on kypsää, niin kastike kaadetaan pastan päälle kattilaan, ja sinne lisätään juustoa ja pestoa. Tästä tulikin itseasiassa aika juustoinen herkku-pasta, nimittäin heitin sekaan valkosinihomejuustoa, emmentalia ja pestossakin on parmesaania.

Oikeastaan kastikkeeseen voi heittää ihan mitä vain jääkaapista sattuu löytymään, saa olla luova. Ainut mitä tämä annos jäi kaipaamaan, on lasillinen punaviiniä.

Herkkupasta
Viikon kivoin teeppari löytyi hennesiltä! Mä ihastuin tuohon värimaailmaan totaalisesti.


Tämän viikon romantiikan (ja makean) nälkään tarjoilin itselleni Bel Ami- elokuvan, jota tähditti kukapa muukaan kuin Robert Pattinson. (Tähän väliin on pakko sanoa, etten ymmärrä miten kukaan voi pettää tuota hurmuria)


Ja pitkään to do- listalla on ollut myös käydä Jungle Juice baarissa maistamassa erittäin ylistettyjä smoothieita. Ja olihan tuo Pink Panther ihan hyvä, ja kylmä! 

Pink Panther
PS: Kävin aamulla juoksemassa cooperin testin (kyllä, ihan vapaasta tahdosta). Tämä siksi, että mulla alkaa ensi viikolla kahden kuukauden juoksuohjelma. Halusin testata lähtökunnon, jotta voin matkan varrella todeta onko muutosta tapahtunut. Mutta tästä juoksuohjelmasta myöhemmin lisää! :)

Ihanaa sunnuntaita kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois