perjantai 7. joulukuuta 2012

A day in my shoes

Huomentapäivää tännekkin! Tallensin tällä viikolla yhden päivän kuvien muodossa kameraani, ja ajattelin jakaa sen luonnollisesti tänne. Itse tykkään eniten lukea blogeista ihan tavallisia arjen kuvioita, vaikka ne ei välttämättä kuullostakkaan kovin mielenkiintoisilta. Jokatapauksessa uteliaana luonteena on kiva päästä kurkkaamaan jonkun toisen elämään, joten tässä teille minun hyvin tavallinen mutta kiva päivä :)

Aamu alkoi kulholla maitorahkaa, pähkinöitä, banaani sekä hunajaa. Yks mun lemppari aamupala tällä hetkellä.
Sitten mä suuntasinkin matkani Motivukselle jumppailemaan! Pitkästä aikaa kävin RVP-jumpassa (reidet-vatsa-pakara) Ihan hullu ohjaaja piiskasi, mutta menipähän tunti nopeasti ja tiesi treenanneensa! Sitäpaitsi kaikista "natseimmat" ohjaajat on yleensä niitä parhaita.
No urheilun jälkeen on tunnetusti kauhea nälkä, joten lounaaksi söin kanttarellikeittoa, jälkiuunileipää munakkaalla ja kurkulla. Noi pakastekeitot ei oo mitään erityistä gourmeeta, mutta koska illalla oli luvassa sushin näpertelyä, niin en jaksanut alkaa kokkailemaan :)
Pakolliset viimeiset kouluraportit odottavat vielä koneella näpyttelyä, joten niiden ja talven ensimmäisen glögi-kupposen kanssa kului pari tuntia.
Illalla koittikin se hetki jota olin odottanut koko päivän: sain ihanaa seuraa ja päästiin vihdoin sushin kimppuun!
Yksi parhaista asioista elämässä, hyvää seuraa, punaviiniä & sushia (Paljon!)
Tonnikalamajoneesi sushit on niin hyviä.
Ihana Mari, eikös muuten näytäkkin hieman Pupulandian Jenniltä? Meidän molempien miehet oli lähteneet iltaa viettämään, joten me päätettiin yhdistää voimat ja viettää ilta yhdessä. (Tää nyt kuullostaa siltä kuin ei muuten voitais nähdä, mikä ei ollut pointti :D )
Jälkkäriksi muutama joulutorttu. Seuralainen kun alkaa haukottelemaan, niin siitä tietää että vanhojen akkojen nukkumaanmenoaika on lähellä.
Kynttilät kuuluu pakollisena osana pimeisiin iltoihin. Rakastan kynttilöiden tuomaa lämpöä ja valoa, oikeastaan voisin elää kynttilöiden valossa.
Sellainen oli yksi keskiviikko minun tapaan. Nyt viikonloppuna saadaan ihania pikkuveijareita kylään kun mun isosisko lapsineen tulee yökylään.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Vähän noita susheja onkin! Voisit joskus kutsua mut tekemään niitä sun kanssa...

    VastaaPoista

Kysy pois