maanantai 3. joulukuuta 2012

Lässähtäneet muffinit

Moikku! 

Mitä hankkia poikaystävälle, jos opiskelijabudjetti ei salli ihan mitä vaan? Tätä minä pohdin ja tulin siihen tulokseen että hyvä ruoka ja pieni muistaminen ajaa tällä kertaa asian. Tietty hoidin nurisematta pyykit + tiskit myös, eli koitin olla extrakiva! :D

Tänään syntyi siis peruna-bataattivuokaa kolmen juuston ruokakermalla höystettynä, pitkään haudutettua korianterikanaa ja jälkkäriksi ihan pikkasen epäonnistuneita suklaamuffineja!

Peruna-bataattivuoka
Pyöräilijän synttärilahja
Mun ei pitäisi enää tehdä muffareita, kun en niitä ikinä osaa tehdä! Aina laitan liikaa taikinaa ja sitten ne valuu ja lässähtää. Yritin seivata tilanteen kuorrutteella ja sydän-koristeilla. Onneksi ne kuulemma maistui hyvältä. Ja ideahan se on tärkein eikö? :)

Huomenna onkin tämän vuoden viimeinen tentti ja sitten olisikin enää muutama sivunen projektiraporttia kirjoitettavana ja se olis joululoma! <3 Viimeviikolla tuli kuunneltua ekaa kertaa joululauluja ja virittäydyttyä joulutunnelmaan äidin luona. Ihanaa viikonjatkoa ja muistetaan ottaa tuo ihana talvi-ilma seikkailuna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois