lauantai 6. huhtikuuta 2013

Bye bye baby baby goodbye

Mitä mulle tulee ensimmäisenä mieleen Englannista? 

No tällaista.

Kuvat: Pinterest

Eli varmaan ihan hyvä aika päivittää vähän mun kulttuurien tuntemusta? :D Huomenna tähän aikaan mun pitäis olla jo perillä, nyt on meneillään tietysti ihan mahdoton matkakuumejännitys niinku mulla aina.

Mut eipä tässä muuta, mä koitan päivitellä reissustakin kuulumisia ja kuvia, mutta vähäsen varmasti hiljenee tämä blogi parin viikon ajaksi. Sitten kun tuun takasin niin uudet kujeet ja meiningit, ihan pikkasen jos valotan niin tarkoituksena on aloittaa aikamoinen kiristely huippukuntoon.

Sen kummemmin, BYEBYE! Voikaa hyvin <3

4 kommenttia:

 1. "Itke en kun loppuu häät" :D Oo mielenkiinnolla odotan sun kulttuurinavausta. Mun viiden päivän Lontoo-kokemus ei ehkä kauheasti ton enempää sitä avannut, sillä todellakin söin siellä fish&chips, ostin juuri tuollaisen puhelinkoppi-postikortin ja nautin perinteistä enkkuaamiaista english breakfast-teellä. Hahh. No ehkä vähän nuoriso- ja opiskelijakulttuuria koin samalla, sekä Lontoon mieletöntä kulttuuri- (erityisesti shoppailu) tarjontaa. Ehkä Leicester tarjoaa jotain vähän erilaista ja ainutlaatuista! Nautinnollista matkaa!

  VastaaPoista
 2. Maista englantilaista puuroa kiitos!
  Miksi tämä puuro on paras viljan maailman?

  VastaaPoista
 3. sulla on hieno banneri! maatuskoista tulee aina mieleen mummula, ne oli parhaita leluja :-) hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! :) Hauskaa on ollut, ja toivottavasti kerkeen päivittämään toisenkin kerran tässä parin viikon aikana!

  VastaaPoista

Kysy pois