torstai 4. huhtikuuta 2013

Herkutteluhetkiin

Ihanaa huomenta ja perjantaita ja mitäs kaikkea vielä, viikonloppua! Mä oon ihan euforiassa kun sain nukkua vähän pidempään, kun ei tarvinnut mennä töihin ja nyt lipittelen mun aamukahvia ja alan miettimään päivän aikataulua. Täytyy käydä vaihtamassa ainakin rahaa, ostamassa matkalaukkuun lukko ja sitten on paljon pieniä hankintoja joita täytyy vielä ostaa. (ainiin ja pari koulujuttua, vieläkin!)

Mä keksin eilen aika ihanan iltapalaherkun; lohta, tuorejuustoa, ruissnack ja retiisiä.


Superhyvää ja myös vähän terveellisempi herkku, suolaisen ystäville. Näiden seurana join sitruuna-inkivääri-hunaja vettä, kun oli kurkussa vähän sellainen pieni möykky ja aloin panikoimaan että  nytkö mä sitten tulen kipeäksi. Onneksi nyt on ihan normaali olo, joten vitamiinia ja terveellistä ruokaa vaan nassuun, niin eiköhän se tästä :)


Nämä voisi olla aika ihania myös jossain juhlissa, pienenä suolaisena.

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä herkkupaloja :) Ja tosi kivaa matkaa! Onks se Leicester missä päin...ajattelin että pääseetkö käymään Lontoossa myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Siinä on ainaki parisataa kilsaa Lontoosta, Leicester on aika keskellä Englantia. Meillä saattaa olla mahdollisuus käydä myös Lontoossa, toivottavasti onnistuu sekin :)

   Poista
 2. oi miten hyvän näkösiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm ne myös oli ihanan makuisia :) Suosittelen!

   Poista

Kysy pois