perjantai 17. toukokuuta 2013

Kirppislöytöjä

Löysin viime viikonloppuna jäähallin kirpparilta tämän "hopeisen" pienen tarjoiluastian. Mä oon yrittänyt etsiä vastaavia oikeasti vanhoja ja isompia vateja jo pitkän aikaa, mutta yleensä niistä pyydetään ihan järkyttäviä summia, enkä ole raaskinut ostaa. Vaikka paras kynttilä-aika onkin jo takanapäin, niin jätin tämän kuitenkin esille, niin kaunis se on omaan silmääni.


Päässäni on haavekuva isosta pyöreästä lautasesta, jolla on paljon erivärisiä ja kokoisia kynttilöitä. Tähän hätään sai tuikut kelvata.


Vietin iltaa parin ystävän kanssa kotona ja halusin jotain rentoa päälle, ja muistinkin tämän toisen kirpparilöydön; Selected Femmen mekon.


Nyt on vaatemöykytkin siivottu lattialta :D Muhun saa parhaiten iskemään siivouskärpäsen, jos on tulossa vieraita kylään.


Ilta vierähtikin kanasalaatin, muuttuvan labyrintin ja vanhojen valokuvien katselulla. Tänään onkin työpäivä ja huomenna juhlapäivä. Pääsen kuvailemaan isäni ja hänen vaimonsa 120-vuotis pirskeisiin. Ja saan laittaa ihanan mekon päälle ja kengät, jee. Huippua viikonlopun jatkoa, toivotaan ettei sada vettä, nyt on ollut niin kesäistä.

1 kommentti:

  1. Oh makee mekko! Ja kynttiläjutut. Sopii hämyisempiin kesähetkiin, varsinkin noilla kirkkailla väreillä.

    VastaaPoista

Kysy pois