lauantai 4. toukokuuta 2013

Spring time is here

Se on nimittäin kevät ja farkkurotsit kehissä! Ostin tuon farkkutakin viime vuonna Urban Outfittersin aleista edullisesti, ja aluksi en lämmennyt takille sen suuren koon vuoksi. Mutta nyt se tuntuukin erittäin passelilta, eikä yhtään haittaa että se on reilun kokoinen :)


Takki - Urban Outfitters, farkut, huivi & laukku - TopShop. 


Tämän ihanan niittinahkalaukun löysin toiseksi viimeisenä päivänä Leicesterin TopShopista, jossa alkoi alennusmyynnit juuri silloin. Ette tiiä miten mulla meinas karata mopo  käsistä, ja ostinkin tämän lisäksi toisenkin pienemmän nahkalaukun naurettavan edullisesti.


Oon käyttänyt näitä nahkanilkkureita nyt pari viikkoa putkeen, erittäin onnistunut ostos siis viime vuonna Korkkari 37:sta.


Kävin aamulla salilla, vuorossa oli olkapäät ja ojentajat. Tykkään ihan hirveesti mun saliohjelmasta, joka on siis nelijakoinen ja koko kroppa käydään viikossa läpi. Ekaa kertaa vetäisin myös treenin jälkeen palkkaria, ja täytyy kyllä myöntää että aika pahalta se maistui, onneksi mua on lohduteltu että siihen tottuu nopeasti :D

Päivällä lähdettiin ulkoilemaan ja pyörittiin kaupungilla. Käytiin myös toista kertaa katsomassa Helsinki-näyttely Hakasalmen huvilassa. Lisää ilmaisia museoita kaupunkiin kiitos!


Ihana aurinkoinen lauantai, mukavaa viikonloppua sinne ruudun toisellekkin puolelle!

2 kommenttia:

  1. I love your blog-tunnustuksen!
    http://mari-mekko.livejournal.com/12952.html

    VastaaPoista
  2. I love your blog-tunnustuksen!
    http://mari-mekko.livejournal.com/13172.html

    VastaaPoista

Kysy pois