maanantai 20. toukokuuta 2013

Päiväni leidinä

Eilen aloitettiin aamu todella harvinaisesti, syötiin yhdessä K:n kanssa aamupalaa pitkän kaavan mukaan. Mä olin niiin odottanut tätä herkkuaamupalaa, koska oon noudattanut todella tiukkaa ruokavaliota viimisen kuukauden ja tulen noudattamaan myös seuraavan kuukauden. Sunnuntai oli vapaampi päivä siis ruokailujenkin suhteen :)


Tiedossa oli pitkä juhlapäivä Kellokosken Kinuskilassa, mun isäni ja hänen vaimonsa 120-vuotis pirskeet! Oli siis aika vähän tälläytyä ja kiskoa mekko päälle. Hiuksiinkin jaksoin loihtia jotain kampauksen tapaista.Kiharsin hiusten latvat ja kiinnitin rennolle ponnarille sivulle ja kiepautin hiussuortuvan ponnarin ympäri. Mekko on jo yli vuoden vanha, Asokselta tilattu, Lipsy merkkinen.


Laukku on Englannista, TopShopin aleista 5 punnan bongaus. Jep, ja laukku on nahkaa, siksi mä en ymmärräkkään että miten ne saattoi myydä sitä noin halvalla! :D Oli muuten myös viiminen kappale.


Juhlasää oli huumaavan kuuma ja Kinuskilla paikkana myös todella persoonallinen.


Päiväni leidinä, kerran vuodessa. Rakastan mekkoja, mutta tunnen oloni huomattavasti kotoisammaksi rennommissa vaatteissa. Kuten nyt, kun istun tukka sekaisin yöpuvussa ja syön kaurapuuroa, haha. Täytyykin jostain löytää taas energia ja suunnata kohti kuntosalia ja aloittaa uusi viikko. Sunnuntaina on muuten Naisten kymppi, johon olen menossa parin ystävän kanssa juoksemaan, joten liikunnallinen viikko tiedossa.


Ihanaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Katto on hyvä paikka ottaa valokuvia! Ja todella halusin syödä sitruunan kakkua)

    VastaaPoista
  2. Toi on niin ihana mekko! Olit tosi fiininä.

    VastaaPoista

Kysy pois