torstai 8. maaliskuuta 2012

Kahvakuulailua
Päätin "uudenvuoden-lupauksena" alkaa harrastamaan jotain uutta urheilun saralla. Olen käynyt usemman vuoden samassa kuntokeskuksessa, samoissa tutuissa ryhmäliikuntatunneilla. Niinpä kahden uuden lajin ottaminen valikoimaani on tuntunut todella piristävältä! Aloitin bodycombat ja kahvakuula tunnit. Ja voin sanoa että olen totaalisen ihastunut molempiin urheilumuotoihin. Bodycombat tunneilla saa purettua kaikki agressiot ja turhautumiset, ja ajaa itsensä todella piippuun. Kahvakuula puolestaan on erilaisuutensa vuoksi todella tehokasta, ja kahvakuulailuun myönnänkin olevani enemmän koukussa. Kuntokeskuksessa jossa käyn, on melkein kolmen viikon päähän asti varattu kuulailu tunnit, joten näille tunneille ei pääsekkään aina kuin haluaisi. Varailenkin aina useamman viikon päähän tunteja, mikä tuntuu hassulta mutta on pakollista jos tunnille haluaa. 

Suosittelen siis rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja, niistä saattaa vaikka tykätäkkin. Ja varsinkin jos tuntuu että junnaa paikoillaan kuntonsa suhteen, niin uusien lajien kokeilu voisi toimia. 

Tarkoituksenani on aloittaa viime vuonna aloittamani juoksuharrastus, kunhan tuolla kadut vielä hieman sulaa. Juoksu on muuten myös laji, jossa huomaa oman kehittymisensä todella nopeasti, ja se motivoi jatkamaan. Koska mikään ei ole kurjempaa, kuin tuntea se olo kun mitään ei tapahdu. 

Nautin vapaapäivästä, ja lähdenkin tästä sinne kuulailu tunnille! Reipasta perjantaita :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois