tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevään juoksukausi aloitettu

Päätin eilen illalla nukkumaan mennessä, että jos tänä aamuna ei taivaalta sada mörköjä niin lähden kevään ensimmäiselle "juoksulenkille" (suluissa tuo juoksu sen takia, että muutaman kuukauden tauon jälkeen oli vauhti sanotaanko nyt vähän hitaammanlaista.) 
No, aamulla kello soi kuudelta ja heräsin kauhusta jäykkänä tulevaa koitosta ajatellen. Kurkkasin ikkunasta ulos ja manasin ehkä hieman, että miksei siellä satanut. No, onneksi olin laittanut edellisenä iltana kiltisti vaatteet odottamaan aamua, joten pukeminen oli nopeasti hoidettu ja eikun ulos! Alkuun olo tuntui yllättävän hyvältä ja ensimmäinen puolikas lenkistä menikin kevyesti. Loppumatkasta täytyikin sitten laittaa kaikki tahdonvoima ja tsemppi päälle että jaksoin kotiin asti.

Nyt on kuitenkin tämän vuoden juoksuharrastus ponkaistu käyntiin, ja kaikki jotka juoksua harrastaa tai on harrastanut tietää miten hyvä olo siitä tulee. Eli se kuudelta silmät ristissä herääminen on todellakin sen arvoista.

Kuva: Play.comJos jollakin on hankinnassa ostaa uudet juoksuliivit, niin voin suositella nettikauppaa play.com. Sieltä saa lähes puolet halvemmalla Shock Absorberin hyviä liivejä. Esimerkiksi Suomessa niiden hinnat pyörii 70-80€ ja tuolta löytyy 33-40€ samoja. Kunnolliset tukevat juoksuliivit on yhtä tärkeät kuin kunnolliset kengät, varsinkin meille naisille ;)

Jottei tämä menisi liiaksi paasaamiseksi, niin loppuun vielä kuvaa mun juoksukengistä. Näistä Ecco Biom C juoksukengistä sen verran, että entisenä Nikeillä juosseena ei voi muuta kuin kehua mallia. Aivan uskomattoman mukavat jalassa.

ECCO Biom C
Seuraavassa postauksessa lupaan esitellä meidän uudet olohuoneen verhot! Vihdoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois