sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kokeiluja

Olen tilannut jo pidemmän aikaa shampoot ja hoitoaineet osoitteesta http://www.feelunique.com/. Kyseinen nettipulju on aika mieletön löytö jo hintojensa puolesta. Sieltä saa mm. Redkeniä, Osista, Kèrastasea yms. lähes puolet edullisemmin kuin Suomesta. Suosittelen siis tutustumaan, jos puoli-ilmaiset laatutuotteet kiinnostaa :) Toimituksetkin on ilmaisia Suomeen. 
Viimeksi päätin tutustua Kevin Murphy:n tuotteisiin, koska olin lukenut niistä positiivista palautetta muutamasta blogista. Olen ollut tyytyväinen molempiin tuotteisiin, tuoksumaailma on ihanan kevyt ja hempeä. Purkkien riisuttu muotoilu ja värimaailma miellyttävät myös silmääni.

Angel.Wash & Angel.Rinse
Nämä tuotteet on tarkoitettu hennolle värjätylle hiukselle. Minun hiuslaatuni on hyvin tyypillinen ohut ja hitaasti kasvava Suomalainen littanatukka. Hyvillä hiustenhoitotuotteilla saa ohuempaankin hiukseen kuohkeutta ja ryhtiä. Lisäksi tilasin tämän:

Anti.Gravity
Tuote lupaa volyymia ja ryhtiä. Ja pitää kyllä lupauksensa. Ainetta laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja föönataan hiukset kuivaksi. Ihanaa kun tälläisia tuotteita löytyy, ohuet hiukseni kiittävät <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois