tiistai 8. tammikuuta 2013

Fit-Inspiration

Alla oleva kuva kertoo tämän vuoden mottoni (ja toivottavasti koko loppuelämäni:).


Uudet treenivaatteet saa meikäläiseen ihan uutta intoa ja puhtia lähteä treenaamaan. Rakastan Niken urheiluvaatteita, ne näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja ovat myös todella kestäviä. Ostin uudet treenihousut jotka onkin kuvassa sekä samanlaisen Nike printti-puseron mutta valkoisena. Ite tykkään siitä että vaatteet hengittää oikeasti ja niissä on mukava olla eikä tarvitse pelätä että ne valuu tai nousee.

Myös oikeanlaisilla alusvaatteilla on iso merkitys mukavuuden kannalta, urheilusukat ja liivit on ehdottomat. Ja ne jotka on kokeillut spinningiä joillain pitsistringeillä tietävät myös että urheilualushousut on aika paikallaan! :D
Kuvat: Nike.com
Oon ihan hurahtanu uudestaan Pinterestiin, sieltä löytyy niin paljon inspiroivia kuvia myöskin treenauksesta. Mut löytää sieltä nimellä Napis.


Omat tavoitteet on tänä keväänä nostettu astetta kovemmiksi kuin yleensä ja nyt on oikeasti sellainen tekemisen meiniki mukana. Ruokavalion on kunnossa ja urheilua tulee joka viikolle 3-5 kertaa. Onnistuminen onkin nyt vain kiinni itsekurista ja motivaatiosta. Niinhän se on kaikessa mitä tekee tai haluaa, pitää vaan jaksaa puskea vaikka läpi harmaan kiven :)


Kuvien lähteet:
1
2
3
4

2 kommenttia:

  1. Jee hyvä Noora! Voidaa sit koulussa tsempata toisiamme :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti! :D Voidaan vahtia mitä syödään ruokalassa- NO ei vaan! :)

      Poista

Kysy pois