torstai 3. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 toiveet & haasteet

Oon tässä muutaman päivän miettinyt kunnolla että mihin asioihin haluan muutoksen tänä vuonna, ja jonkinlaisen hahmotelman olen vihdoin saanut aikaiseksi. Inhoan tehdä "uudenvuodenlupauksia" koska ne ei kuitenkaan koskaan pidä ja jäävät yleensä sanomisen tasolle, joten nämä ovat enemmänkin "ohjenuoria" joita kohti yritän kulkea :)

1. Vietän enemmän laatuaikaa poikaystäväni ja ystävieni kanssa

Ystävät ja rakkaat ovat niin suuri henkireikä ja elämän suurin ilonlähde. Tähän kuuluu tietysti myös perhe.

2. Liikun & syön hyvin ja monipuolisesti


Tavoitteena voida hyvin ja pysyä terveenä, sekä kasvattaa lihaskuntoa ja sulattaa samalla rasvaa. Jumpassa ja salilla tässä onkin tullut jo aktiivisesti käytyä useampi vuosi. Keväällä hetimmiten kun lumet alkaa sulamaan aloitan taas innolla rakkaan juoksuharrastukseni! En edes uskalla haaveilla mistään bikinikunnosta, mutta se siintää kuitenkin taustalla (niinku aina, hehe.)

3. Saada uusia tuulia työrintamalle ja suorittaa ensimmäinen työharjoittelujakso mielenkiintoisessa yrityksessä


Vaikka rakastankin kenkiä ja pidän työstäni niiden parissa, on kuitenkin aika saada uusia kokemuksia ja oppia uutta! Toivon kehittyväni ihmisenä ja saavani lisää erilaisia kokemuksia.

4. Matkustella ja nähdä maailmaa

Viime vuonna pääsin käymään alkuvuodesta Lissabonissa ja kesällä Barcelonassa. (MUOKS; Olinhan minä keväällä myös Strasbourgissa, hups miten unohdin!) Tänä vuonna olisi ihana käydä uudestaan Berliinissä jossa tuli käytyä pari vuotta sitten. Meillä on tyttöjen kanssa myös unelma uusia pienimuotoisesti reili, jonka teimme vuonna 2009. 

Tällaisia ajatuksia ja haaveita uudelle vuodelle. Lisäksi olisi myös huippua oppia kutomaan villasukkia ja haluaisin myös kokeilla vaaleanpunaisia hiuksia! :D 

Olisi kiva kuulla teidänkin haaveita, laittakaahan linkkiä blogeihinne tai kommentoikaa! Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Tuo 1.kohta sopii erittäin hyvin minullekin! Puss <3 T.Tiina

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä meiningiltä, osa jo ennestäänkin tutuilta ja kaikki varmasti toteutettavissa olevilta jutuilta. Mä en oo myöskään oo tehnyt lupauksia, vaan viimeisen kolmen vuoden ajan mulla on ollut teemat vuosille. Ensimmäisen "sinkkuvuoteni" (itsenäistymisen ja yksinolon aika eron jälkeen) 2010 teema oli ROHKEUS. Seuraavana 2011 vuorossa oli RAKKAUS (jolloin myös tapasin elämäni miehen...) ja sitä seurasi RAUHAn vuosi 2012. Nyt eteeni pulpahti sana PATIENCE eli kärsivällisyys, jonka valitsin teemakseni tälle vuodelle jo syksyn mittaan tutuksi tulleen tarpeen mukaan. Sekä etäsuhteessa eläminen edellyttää tätä jo paljon, mutta myös muissa jutuissa se on kaivattu ominaisuus, ja oon aina kokenut sen olevan yksi heikko kohtani. Aikaisemmat teemavuoteni ovat vahvistaneet kyseistä tavoitetta hyvin, joten uskon, että tääkin on ihan handlattavissa. =)

    VastaaPoista

Kysy pois