keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vapaapäivän herkkulounas

Moikka!

Tänään pääsi taas luovuus valloilleen keittiössä, kun aloin kokkailemaan itselleni lounasta. Kaupasta ostin broileria ja aurinkokuivattuja tomaatteja, muut raaka-aineet löytyivätkin jo valmiiksi kotoota.

Broilerin rintafileetä, vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, persikkapaprika lisuketta, herneitä ja täysjyväpastaa.

Ruoan ei tarvitse olla mautonta ja väritöntä jotta se voisi olla terveellistä ja täyttävää. Ja kun täyttää lautasta suurimmaksi osaksi kasviksilla ja proteiinilla, niin yllättäen hiilareita eli tässä tapauksessa pastaa ei tarvitsekkaan paljoa. Itse olen totuttautunut entisistä 2-3dl pasta-annoksista 1dl annokseen, ja se on aivan riittävä.

NAM! 

Nyt täytyykin lähteä lankakaupoille ja postiin.

1 kommentti:

  1. Päädyin tänne blogiisi Kiloklubin päivällis-ketjun kautta :) olen aivan samaa mieltä tuosta pastan/hiilihydraatin määrästä päivällisellä. Oma suosikkini on tällä hetkellä ohrahelmet! Paketissa suositus on annos:45g ja normaalisti olisin hekotellut annokselle ja pistänyt itselleni kevyesti tuplat - nykyään syön annoksella 15-30g ja loput on kasvista ja protskua ja ihanan hyvä olo!

    VastaaPoista

Kysy pois