tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hälsningar från Sverige

Täällä humisee päässä! Oli nimittäin viimeyönä merenkulku aimaoista aallokkoa, ja mun pää ei pysy perässä että nyt ollaan jo kuivalla maalla. Tukholma näytti tällä kertaa hyisen kylmää tuulta ja lumisadetta (anteeks mitää?) ja oltiinkin erittäin iloisia kun lopulta päästiin sisälle Gallerian lämpöön, mistä löytyy lähes kaikki lempparikaupatkin. 

Mä olin tehnyt itseni kanssa jo diilin, että saan ostaa TopShopista uudet farkut, ja niinhän myö sitten ostin. Mustat Leigh-farkut lähti mukaan ja BikBokista keväinen kukkatoppi.


Tukholmassa käydessä täytyy myös aina ostaa erikoisia Läkerol makuja ja nostalgisia suklaapatukoita. Lion oli toosi hyvä, miksei niitä enää myydä täällä? :/ No ehkä parempi vaan, niin pysyy patukat kaupan hyllyillä jatkossa. Pieni breikki koulusta ja muusta arjesta oli tosi piristävä.


Laivalta ostin Cliniquen kasvoveden ja naamaputsarin ja tuon Opin Big Apple Red lakan. Sellasia laivakuulumisia, ihanaa kun loppuviikko onkin lyhyempi :) On muuten enää kolme viikkoa siihen että minä lähden Leicesteriin! Sitä ennen onkin ihan sairaan paljon tekemistä, joten nyt vaaditaan supernaisen hermoja, tehokkuutta ja organisointikykyjä seuraaville viikoille.

Tein tänään kaapista löytyvistä aineksista lounaaksi perunamuussia ja herkkutattikastiketta, ai että niin hyvää. Ei siihen muuta tarvita kuin sipulia, voita, kermaa ja ripaus mustapippuria.

Herkkutattikastike & Muussi

Leppoisaa viikonjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois