perjantai 1. maaliskuuta 2013

Perjantai ja Jailbird

Moikka ja ihanaa viikonlopun alkua! Käytiin tänään syömässä Jailbirdissä, vanhaan vankilaan rakennetussa ravintolassa. Saatiin joulupukilta sinne kolmen ruokalajin lahjakortti ja oli muuten oikein hyvät safkat!


Matkalla Skattalle oli pakko napsia muutama kuva, ihanaa kun on jo sen verran valoisaa että vielä viiden jälkeen saa kuvattua :)


Ravintola on siis Hotelli Katajanokan ravintola.

Meidän menuuseen kuului alkuruoaksi pehmeä kasvissosekeitto, pääruoaksi mureaksi haudutettua karitsanpotkaa valkosipulikastikkeella ja jälkkärinä lettuja, appelsiinisorbettia ja appelsiinia.

Oon viimeaikoina syönyt muutamassa eri ravintolassa potkaa, muunmuassa Mayassa ihan superhyvää possunpotkaa ja sitten Weeruskassa ei niin mureaa lampaanpotkaa, mutta tämä karitsanpotka oli oikein mainio. Ei vetänyt vertoja Mayan murealle potkalle, mutta aika lähelle pääsi.
Jälkiruoka oli ihanan makea ja raikas, ei tullut yhtään ällöttävän ähkyä oloa, vaikka vatsa kyllä olikin ihan täynnä näiden jälkeen. Ja on muuten vieläkin :D

Palvelu oli kohteliasta ja miellyttävää ja saatiin todella nopeasti annokset mistä oltiinkin ihmeissämme.

Kiitoksia joulupukille mieluisasta lahjasta, ruoka on aina hyvä lahja <3 Näillä minä toivottelenkin sinne kaikille ihanaa viikonloppua, mä jatkan sohvalla köllöttelyä ja Voice of Finlandin kattelua...

2 kommenttia:

  1. En ole koskaan ollut tässä ravintolassa. Mielenkiintoinen paikka! Olen varma, menen sinne, kun tulen seuraavan kerran Helsingissä.
    Kuten aina ihania kuvia!

    VastaaPoista

Kysy pois