sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

I WANT I NEED

Heippa, tänään on ollut hyvä päivä. Mites siellä?

Oon saanu viimeisteltyä valmiiksi pari eri raporttia, (huh) ja tehnyt myös muita kouluhommia. Miten ihana helpotus siitä aina tuleekin, kun saa jotain tehtyä ja on askeleen lähempänä kaikkien koulutöiden valmistumista kevään osalta. Jäi jopa aikaa vähän mun yhdelle lempipuuhalle- nettikaupoissa pyörimiselle. Ihan tolkuton shoppailukuume vallannut meikkiksen taas, se on tuo kevät ja ajatus siitä että kohta ei tarvii vetästä viittä kerrosta niskaan JEE! :)

Kaikki-TopShop

Huomenna vetäsen pikaluvun tiistaina olevaan tenttiin, tiistaina sitten aikaa pari päivää päntätä enkun sanakokeeseen ja loppuviikosta täytyy palauttaa kuvankäsittelykurssin tehtävät. Loppuviikosta meen lapsenlikaks siskonpojille ja pääsiäinen meneekin mun osalta töissä. Sellanen viikko tulossa, sitten onkin vaan miljoona uutta kouluhommaa ennenku koittaa Englannin aika.

Tuosta kuvakollaasista sen verran, TopShopilla on ihan mielettömän hyvät suunnittelijat, aina mä löydän sieltä jotakin himotuksen kohteita. Niin ja erityisesti lafkan farkut saa erittäin ison peukun täältä, istuvuus, mallit ja kuosit on niin omaan mieleen. Ja iso bonus tietysti siitä, että heiltä löytyy lahkeenpituutta 30", eli kaikki kääp, siis lyhyet vinkkinä teille :)

Nyt kutsuu sohva ja selviytyjät, ihanaa kevään odotusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois