torstai 16. toukokuuta 2013

Kesä nurkalla

Ei vitsit mä vaan jatkan tätä blogini laiminlyömistä, jotenkin on vaan niin paljon muuta tekemistä koko ajan, ettei muka ehdi tänne asti. No mitä mä oon sitten tehny? Käyny kuntosalilla, töissä, koulussa (ihan vähän) ja lukenu kirjoja. Eilen oli yksi viimisistä koulupäivistä ja niin törkeen ihana sää, että en meinannu millään osata päättää että mitä laitan päälle :D

No sitten mä päädyin mulle erittäin villiin komboon; farkkushortsit ja sukkikset. Tuosta nyt puuttuu sitten arskat, huivi, kengät ja laukku. Niin ja vaatekasat lattialla, en jaksanut editoimaan niitä pois koska kaikillahan on vaatemöykkyjä lattialla, eikö? 


Shortsit on viime kesänä bongattu Carlingsin aleista, nyt jo vähän löysät päällä, mutta sukkisten kanssa ihan hyvät. Ei muuten ole mitään niin motivoivaa kuin sovitella vanhoja vaatteita ja huomata niiden jääneen isoiksi - jipii! 


Eilen kipasin koulun jälkeen töihin, ja siinä  muutaman ylimääräisen minuutin käytin todella tehokkaasti Ginassa pyörähtämällä, ja kyllä kannattikin. Löysin farkkushortsit ja kesämekon yhteensä 40eurolla.


Tykästyin tuohon kuosiin, väreihin ja ihanaan selkään. Ja nämä farkkushortsit bongasin lähinnä sen takia että ne oli puoleen hintaan, ja ihanasti repsottavat shortsit kuuluu ehdottomasti kesän renttuilulookkiin.


Ja miksi sallin itseni ostaa nämä? Koska kävin tällä viikolla rankalla kädellä mun mekkokaapin läpi, ja kirppiskasaan päätyi valehtelematta ainakin kymmenen ihanaista mekko, jotka on syystä tai toisesta jääneet käyttämättä (tai ovat nyt liian isoja).


Näettekö noi muutamat tyhjät henkarit? Niissä oli useampi mekko päällekkäin, hihi. Eipä sinne hurjasti lisää tilaa tullut kuitenkaan... Varasin tosiaan Frida Marinasta kahdeksi viikoksi myyntiaikaa, joten viikot 22 & 23 kannattaa käydä tsekkailemassa. 

Ny mä jatkan mun aamupuuron syömistä ja lähden sitten salille, tänään ois vuorossa rinta-hauis-vatsa-päivä. 


Aurinkoista viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Ihanat farkkushortsit! Pitää varmaan itsekin käydä Ginassa pyörähtämässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, suosittelen :) Kesän fiilistelyyn parasta hipelöidä kesävaatteita.

      Poista
  2. Kiva ettet kuitenkaan kokonaan bloggaamista oo lopettanut :) Ja noi farkkushortsit on kivat, ihan sun tyyliset :)

    VastaaPoista
  3. Mun silmään tuo farkkushortsi sukkahousu yhdistelmä istuu tosi hyvin. Harmi kun ei näin miehenä voi tuota käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm.. totta, taitaa olla enemmän naisten juttu. Tai mikset kokeilisi ja repäisisi? :D

      Poista
  4. Hahhaa Noora, katoin ihan samaa mekkoa Ginassa ja aattelin, että jos värit ois vähän erit niin ostaisin. Tosi makee ja ihan sun näkönen! Noi shortsit kans. Reteet.

    Miehet vois vetästä shortsit ilman sukkiksia vaan, ainakin nyt kun jo tarkenee. ;)

    VastaaPoista
  5. -Etenkin kun noiden nimi on BOYFRIEND shorts :D

    VastaaPoista

Kysy pois