keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Chiki Tiki

Löysin tuolta muistikortin uumenista jonkun viikon takaisen kuvan, kun oltiin menossa syömään Marin kanssa Kokomoon... Ilta oli muistaakseni sateinen ja kylmä, mutta onneksi Benettonin iso villaneule lämmitti.


Käytettiin Citishoppari-kortin tarjous, jolla sai kaksi Chiki Tiki- annosta 20eurolla. Kuva on otettu kännykän kameralla, joten tällä kertaa näin epäselvää matskua. Makua ruoassa onneksi oli, ei nyt mitenkään huippu erikoista tai tajunnanräjäyttävää ruokaa, mutta ihan maistuvaa. Palvelu Kokomossa oli mielestäni erittäin lämmintä ja ystävällistä, joten siitä kymmenen pistettä!

Chiki Tiki
Muokkasin jälleen kerran vähän tätä blogin ulkoasua, mitä tykkäätte? Mä oon ite luonteeltani sellainen, että kyllästyn nopeasti jos en ole täysin tyytyväinen. Ja joku tossa entisessä ulkoasussa ei ihan kuvastanut mua. Nyt oon taas ainakin jonkin aikaa tyytyväinen :P

Ja hei, jos tykkäät mun blogista ja käyt tätä lukemassa, mikset liittyisi lukijaksi? Olisin erittäin iloinen uusista lukijoista, se antaa samalla vähän sellaista palautetta, että onko täällä mitään järkeä käydä höpisemässä omia asioita.

Ei mulla muuta, heiheei!

4 kommenttia:

 1. Ihana toi neule:)
  Käy kurkkaamassa mun blogi, jos ehit:
  http://neverletmego-go.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ilmiannan itseni anonyymina lukijana, en ole vielä kerennyt tutustua miten lukijaksi liitytään :D Sulla on viihdyttävä blogi, hyvä meininki ja hienoja kuvia :) Ruoka- ja vaatejutut erityisesti kolahtaa tähän typykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onpa kiva kun kävit jättämässä viestin Anonyymi! :) Tosi kiva saada palautetta, toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin.

   Poista
 3. Täytyy vielä kommentoida tähän, että näin läheisen näkökulmastakin tämä blogi avaa uusia puolia siskosta ja antaa konkreettisemman näkymän hänen elämäänsä. Kiinnostavaa, antoisaa ja virkistävää luettavaa + ihasteltavaa ehdottomasti!

  VastaaPoista

Kysy pois