sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Pieces of my week

Tänään uhmasin flunssapeikkoa ja kipaisin aamulla jälleen kerran Valtterille. Mukaan tarttui tuo iso nahkalaukku, TopShopin farkkupaita sekä upouudet mustat farkut, (Kiitti Laura kaverihinnasta). Ja kaikki nämä kymmenellä eurolla! Kirppareilta voi tehdä todella hyviä löytöjä, toki välillä tulee palattua kotiin tyhjinkin käsin...

Aamukahvit ryystin ihanasta Marimekon kaupunkimukista, ja olipahan eilisestä karkkipussista jäänyt pusuhuuletkin aamua piristämään.


Aikasemmin tällä viikolla on tullut hankittua söpöt lapaset Numphilta, vedettyä ihan törkeen täyttävää ja hyvää tonnikalaruissaria,  tipautettua pari kolikkoa punaisen ristin keräyslippaaseen ja taltutettu flunssaa taivaallisella sitruuna-inkivääri-hunajateellä.


Mulla on paha tapa kuluttaa töissä ruoka/kahvitaukoni harhailemalla viereisissä kaupoissa, ja tämä Numphin lintupaita löytyikin Warehouse-outletista. Kynttilöitä ja kaunis puinen tarjoiluastia on tullut hankittua jo aikaisemmin, ja synttäriruusutkin on jo lakastuneet.  Niin ja vähän noita eilisiä irttareitakin, toivottavasti en saa kenenkään karkkihammasta kolottamaan, kjeh :)


Tällaistä tänne tällä viikolla, toivottavasti ensi viikon treenit ei kärsi tästä flunssasta, nimittäin nyt oon joutunut skippaamaan kaksi juoksulenkkiä viikonlopun aikana. Juoksuohjelmaa on nimittäin jäljellä enää 3viikkoa. Onkin jo tässä pikkasen alkanut tuntumaan siltä että aika voisi mennä nopeammin, oon kiukutellut lenkille lähdöstä ja marissut kipeitä jalkoja. Mä yritän parhaani vetää tämän ohjelman loppuun kunnialla, vaikka sitten välillä hammasta purren.

Tsemppiä kaikille muillekkin treenaajille, tai muuten vaan nyt syksyllä uuden urheilun aloittaneille! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois