keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Something for the rainy day

Käytiin tänään syömässä Afrikkalaisessa Boa Boa nimisessä ravintolassa kolmannella linjalla. Ruoka oli yksinkertaista (samoin kuin itse paikkakin), mutta maukasta. Suosittelen käymään silloin kun aikaa on runsaasti, ei siis hätähousuille. 

Samalla kadulla sijaitsee Stadin paras kahvila Good Life Coffee, jossa poikettiin juomassa super-hyvät kahvit ja syömässä suussa sulavat mantelicroissantit.


Sateisen masentavaa iltaa piristi hyvän seuran lisäksi Feel Unique:n paketti, josta kuoriutui seuraavanlaista.

Redken: Nature Rescue
Redkenin Nature Rescue sarja lupaa poistaa päivän stressin eliminoimalla saasteet, epäpuhtaudet ja hoito-aineiden jäämät. Sarja on myös täysin sulfaaniton, parabeeniton ja silikoniton.  Se on aina yhtä jännää päästä kokeilemaan uutta hiustenhoitosarjaa, varsinkin kun olen lukenut näistä todella hyvää palautetta.

Tigi: Sugar Dust

Päätin myös antaa Tigille uuden mahdollisuuden, ja kokeilla josko heidän Sugar Dust-hiuspuuteri olisi lupaustensa veroinen. Aiemmin Tigin shampoot ovat olleet mun päänahalle liian hajustettuja ja vahvoja, joten katsotaan miten muotoilutuotteen kanssa käy. Mä olenkin kokeillut melkein kaikki markkinoilla olevat hiuspuuterit, ja todennut että niissä ei loppujen lopuksi ole kovin suuria eroja. 

Nyt kutsuu sohva ja viltti, suloista sateista iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. oijoj! natures rescue on paras sarja koskaan! mulla on olemassa noiden lisäksi vielä hiuskuorinta ja hiustuoksu ja säästelen näiden käyttöä aina erikoistilanteisiin. bonarina kaikki luulee aina että oon käynyt kampaajalla koska nää tuoksuu niiin hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, jälleen hyvää palautetta sarjasta. En malta odottaa et pääsen kokeileeeee!

      Poista

Kysy pois